EPA-EFE
Ramzan Kadirov

Lider ruske republike Čečenija Ramzan Kadirov izjavio je da su odgovori Rusije na granatiranje iz Ukrajine slabi i da ukrajinske gradove treba izbrisati sa lica zemlje.

– Odgovaramo slabo, prema mom mišljenju. Ako je granata odletela u našem pravcu, prema našem regionu, onda treba da zbrišemo gradove da se vidi daleki horizont, da shvate da ne smeju ni da pomisle da pucaju u našem pravcu. Nema potrebe da gledamo šta će se desiti sutra ako budemo doneli bilo kakvu odluku – rekao je Kadirov.

U video poruci objavljenoj na Telegramu, Kadirov je kazao da govori „o ratu koji se danas već dešava na teritoriji Rusije“.

– Ranije smo govorili da sprovodimo specijalnu vojnu operaciju na teritoriji Ukrajine, ali rat se sada odvija i na našoj teritoriji. Veoma sam nezadovoljan našim odgovorom. Već smo objavili ratno stanje u regionima koji se graniče sa Ukrajinom, ali oni pucaju na civile, po civilnim objektima, uništavaju socijalno značajne objekte – naveo je Kadirov.

3 COMMENTS

  1. Kao da rusi ne znaju ko si ti Kadirove neqe se braqa da se unishte iz medju sebe da te zadovolji tebe zaboravi nacice oni reshenje bez tebe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here