instagram/kaya_ostojic
Kaja Ostojić

Pevačici Kaji Ostojić nimalo nije lako, s obzirom na to da ovih dana trpi pravu psihičku torturu zbog poruka nepristojne sadržine, koje dobijа od nepoznatog muškarca na društvenoj mreži Instagram.

Razlog ovog napada na Kaju je njena veza sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem i to baš zbog njegove nacionalnosti.

– U proteklo vreme nepoznati muškarac Kaju, njenu ćerku i saradnike svakodnevno degradira i vređa. Poruke stižu neprestano, a ona je već na ivici živaca – otkriva izvor blizak pevačici.

Ostojićeva se ranije susretala sa mnogim hejterima i njihovim komentarima na račun njenog fizičkog izgleda, posla, ranog majčinstva, stalnog menjanja partnera, ali ovo je prvi put da ju je neko napao zbog veze sa momkom iz Hrvatske.

– Neko očigledno još uvek ne može da prihvati i njegov i njen uspeh i skladan život koji vode u Francuskoj, pa je rešio da pokuša da ih poremeti. Iako Kaji nije svejedno i dodatno joj je teško što zna da ne može da stane na put nepoznatom čoveku, odlučila je da zatraži policijsku zaštitu – priča izvor za naš list, i dodaje da poruke uznemirujućeg sadržaja dobijaju i Kajina ćerka Nikolina i saradnici, što nam je pevačica potvrdila.

– Moje dete i ja trpimo okrutna vređanja na razne načine. Slučaj ću prijaviti policiji jer je u pitanju jedan čovek koji nas uporno teroriše… – rekla je Ostojićeva drhtavim glasom

Mateo i Kaya

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here