instagram/kyliejenner
Kajli Džener

Američka rijaliti zvezda i najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (23) je objavila nove seksi fotografije na društvenoj mreži Instagram, na kojima je istakla svoje grudi, struk, ali i nokte.

Kajli Džener se ne plaši da izloži svaki deo svog tela i života na društvenim mrežama. Opet je to uradila u sredu popodne kada je objavila fotografije u svetlim farmerkama i belom topiću, koji joj je jedva pokrivao grudi.

Rijaliti zvezda se igrala sa bojama, pa je na očima imala žutu senku i roze ajlajner, a sve vreme je pravila zavodljiv izraz lica.

Kosu je vezala u dva repa sa stranne i uvila ju je u talase, a svi su gledali samo u njene bujne grudi koje su bile u prvom planu.

View this post on Instagram

??

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Veoma uzak struk i braon nokti na špic su druga stvar koju su fanovi primetili na fotografiji.

– Osećala sam se lepom – pisalo je u opisu fotografije na Instagramu.

Ona je svoje veoma interesantne nokte uradila samo u svrhu fotografisanja, ali je otkrila da su joj se veoma dopali i da će ih možda zadržati. Uslikala ih je uz braon “Hermes” Birkin tašnu koja košta 80.000 dolara.

– Ne znam kako da funkcionišem sa njima – napisala je Kajli za nokte, a na tri fotografije zajedno je prikupila 18, 5 miliona lajkova svojih pratilaca.

View this post on Instagram

felt cute.

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Podsetimo, Kajli se nalazi na trećem mestu po broju pratilaca – ima ih 197 miliona, a ispred nje su samo pevačica Arijana Grande sa 203 miliona, kao i fudbaler Kristijano Ronaldo 239 miliona pratilaca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here