Duško Tošić i Crvena zvezda već mesecima pregovara oko povratka iskusnog defanzivca na “Marakanu”.

Tošić, koji je nedavno proslavio 36. rođendan, je slobodan na tržištu od odlaska iz Kine i postoji šansa da drugi put obuče dres Zvezde, ali…

Iako postoji obostrana želja, Tošić nije potpisao za Zvezdu iz samo jednog razloga – crveno-beli su u ovom trenutku popunjeni da poziciji štopera.

– Nedavno sam bio na sastanku sa direktorom Terzićem i sportskim direktorom Mrkelom. Razgovarali smo, postoji obostrano interesovanje, ali na tome je sve i ostalo – priznao je Tošić za “Sportski žurnal”.

Razlog je taj što Zvezda čeka izlazni transfer za Miloša Degeneka jer postoji interesovanje iz Kine.

– Od Crvene zvezde nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu. Ne mogu da potpišem ono što nisam dobio – objasnio je srpski štoper.

Ostaje pitanje da li će se uopšte i dogoditi odlazak jednog od najpouzdanijih igrača prvaka Srbije, a i koliko je Tošić spreman da čeka.

– Posle razgovora sa Terzićem i Mrkelom odbio sam dve veoma povoljne ponude iz Turske. Nije bitno koji su klubovi, ali nisu to ni velike tajne za medije – aludirao je Tošić na svoj bivši klub Bešiktaš i Karagumruk.

Tošić je igrao za Zvezdu od 2010. do 2012. godine, uz šestomečeni period u Betisu, a onda je rehabilitovao karijeru i izgradio se u Turskoj.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime