Youtube/Dating Beyond Borders

Na jednom Jutjub kanalu objavljen je video u kom je na šaljiv način opisano kako je to zabavljati se sa Srbinom.

Marina, koja stoji iza Jutjub kanala “Dating Without Borders”, putuje po svetu i snima video priloge koji istražuju veze, kulturu i putovanja. Od jezika, do saveta o zabavljanju sa nekim drugačije kulture – istražuje kulturne razlike koje dolaze sa osobom koja je iz neke druge zemlje.

U ovom videu ima generalizacije, ali kako stoji na početku – sve u svrhu šale i zabave. Video počinje scenom njenog pokvarenog auta kojem dečko prilazi i bez obzira na to što devojka kaže da joj je crkao akumulator, on zna bolje šta ne valja. Popravlja ga golim rukama – kao pravi Srbin. Tu se odmotava klupko koje otkriva kako da znaš da si u vezi sa Srbinom.

Mačo, dominantan, često tvrdoglav

Želite li tradicionalnog muškarca koji je ujedno i “glava kuće”? Srbin je onda pravi za vas.

Srbi vole da jedu

Hrana je važan deo naše kulture i obroci su obimni i pozamašni – a meso je nezaobilazno. Budite spremni na zabavljanje sa nekim ko će pojesti velike količine mesa – tokom jednog obroka.

Promaja

Vetar između dva otvorena prozora u kući. Zvanično, ubica broj jedan svih Srba. Kao i najveći strah svih majki, baba, prabaka i pra-pra-pra-prababa.

A, rakija je lek za sve.

Srbi su vrlo direktni

Brzo će staviti do znanja ako mu nešto smeta i neće tako lako promeniti mišljenje. Nema ulepšavanja i lažnih priča u vezi sa Srbinom. Poštuje te ako se ponašaš isto.

Vole ženstvenost

Znači ful paket – haljina, štikle, šminka i sve uz to. Ali imajte na umu, ovakav muškarac može biti vrlo zaštitnički nastrojen, sa oštrim temperamentom. I vrlo je sklon ljubomori.

Ponosni su što su Srbi

Cene zajedništvo i veoma su ponosni na svoje korene. Svaki put kad budete blejali spremite se na kviz – šta sve znate o Srbima.

Žurka, žurka

Beograd ima nadimak Grad žurki i Srbi partijaju kao da ne postoji sutra. Žurka nije gotova dok svi ne padnu sa nogu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here