Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kada brushalter treba da se zameni?

Kako da znate da je vreme da zamenite brushalter, a koji se nije u međuvremenu iscepao ili promenio boju od pranja? Jedna blogerka i stilistkinja koja na TikToku neprestano daje korisne savete vezano za odabir i održavanje donjeg veša, ukazala je na nekoliko stvari koje ukazuju da je vreme da se zaputite u prodavnicu i potražite novi grudnjak.

Prvi pokazatelj da je vreme da stari brus bacite u kantu i kupite novi jeste kada primetite da vam se podiže na leđima. To govori da su lastiši popustili i da grudima ne daje neophodnu potporu.

Drugi znak je kada primetite da vam ne pristaje čvrsto uz grudi. Po rečima Nikol, ako vidite da u korpama ima “praznog prostora”, slobodno ga odložite u đubre. Takav brushalter ne samo da vašim grudima ne pruža podršku, već i čini da vam bluze, majice, košulje i ostali odevni predmeti daleko lošije stoje.

I treći znak da je vreme za šoping jeste kada primetite da su žice iz brusa počele da vire i “zabadaju” se u kožu, odnosno rebra. Ne samo da vas povređuje, već i takav grudnjak više nema funkciju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here