Printscreen
Tijana Maksimović Ajfon

Tijana Maksimović, koja je uhapšena u Suvom Polju kraj Bijeljine tokom velike kokainske žurke sa orgijama, a protiv koje je podignuta optužnica za prostituciju i podvođenje, široj javnosti postala je poznata kroz rijaliti programe “Parovi” i “Maldivi”.

Ona je, sa još tri devojke koje je vodila na žurku, navodno, ilegalno prešla granicu preko reke Drine u čamcu. U velikoj akciji “Kristal” koju je sprovela Policijska uprava Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je ukupno 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, prenela je tada Srpska info.

Na spisku uhapšenih je i nekoliko označenih pripadnika škaljarskog klana iz Crne Gore, za koje se sumnja da su bili njeni klijenti. Pretpostavlja se da je starleta upravo preko njih uspevala sebi da, između ostalog, obezbedi učešće u brojnim rijaliti programima.

Iako se Tijana Ajfon i ranije vezivala za brojne afere i skandale, prvi put je snimljena dok je policija sa lisicama na rukama sprovodi u policijsku stanicu. O njenim zanimanjima pre učešća u rijalitiju malo se zna. Sebi je pripisivala poziv modela, mada niko nikada nije saznao ni za jedan brend koji je navodno promovisala. Radila je i u butiku, a popularnost je uspela da unovči i tako što je postala vlasnica salona lepote.

Od početka u javnosti nastoji da plasira drugačiju sliku o sebi. Nadimak Ajfon navodno joj je dao novinar kako bi za potrebe intervjua njeno ime učinio dovoljno “zvučnim”, što je kasnije zaživelo u javnosti.

Rođena je u sremskom selu Popinci u blizini Stare Pazove, gde je završila gimnaziju “Branko Radičević” u kojoj je bila primerna učenica. Posle srednje škole preselila se u Beograd i radila po kozmetičkim salonima.

Potiče iz skromne porodice. Odgajili su je otac Đorđe, poljoprivrednik i majka Slavica, vaspitačica u vrtiću. Iako je Tijana tvrdila da je finansiraju otac i deda koji imaju veliko imanje, njen otac Đorđe u jednom intervjuu izjavio je da joj nije on dao novac za ugradnju silikona i da se šokirao kada ju je video sa velikim grudima.

Poreklo svog novca Tijana je pravdala i modelingom u inostranstvu, iako brendove za koje je radila revije nije otkrivala.

Popularnost je stekla u rijalitiju “Parovi” u koji je ušla 2015. kada je imala 23 godine. Ostala je upamćena po intimnom odnosu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, dvostrukim pobednikom ovog rijalitija, a spekulisalo se i da je bila trudna s njim. Međutim, Tijana je posle pričala da je to bio samo marketinški trik. U rijalitiju je bila u sukobu sa starletama Natašom Šavijom i Ružicom Veljković, a družila se sa estradnom igračicom Atinom Ferari.

Kasnije je priznala da je sa Ružicom Veljković bila u emotivnoj vezi četiri meseca, a spekulisalo se da su raskinule zbog “gradskog plejboja” i nekadašnjeg sportiste Vlade Mandića.

Iako su je mediji dovodili u vezu s Mandićem, Tijana je negirala da su bili zajedno, već da je samo imala želju da ga upozna, jer je dugo spavala sa njegovom slikom. S druge strane, pričala je da se zabavljala s pevačem Markom Bulatom. Uprkos tome što je bila veoma zaljubljena u pevača, navodno je raskinula s njim kada je shvatila da se on viđa i sa drugim devojkama.

Posle “Parova” pojavio se eksplicitni snimak, čiji su glavni akteri Tijana i navodni visoki državni funkcioner, koji je oženjen. Prema pisanju medija, njih dvoje su se sastajali u vili na Dedinju, dok ih je čuvalo njegovo obezbeđenje. Starleta je nakon ovog izašla sa pričom da joj prete ubistvom, zbog čega je završila kod psihijatra i pila lekove.

U međuvremenu je potpuno izmenila lični opis. Ugradila je silikone u usne i grudi, a crna kosa joj je postala zaštitni znak. Na telu ima više tetovaža. Između ostalog, istetovirala je i oko bivšeg dečka Marka Bulata i znak beskonačnosti, koji je posvetila bivšem dečku Nikoli, a koji je naknadno prepravila u cvetove. Jedna tetovaža joj je i citat “Find what you love and let it kill you” (“Pronađi ono što voliš i pusti da te to ubije”)

Odmah po izlasku iz karantina, u kome se našla cela planeta usled pandemije koronavirusa, Tijana Ajfon otvorila je salon lepote na Zvezdari i taman kad je planirala da se ozbiljno posveti legalnom biznisu “pala” je u Bosni.

Kada su je ranije dovodili u vezu sa elitnom prostitucijom, ona se uglavnom pravdala time da joj takve afere uglavnom smeštaju “one koje imaju intimne odnose za sitnu lovu”.

1 COMMENT

  1. Kad ima ko da placa zasto da ne uzme novce za ono sto po prirodi mora ionako da radi?
    Dupla dobit.
    A jos ako nije skolovana za nesto – nema kud nego da to radi “na sat”; na “udarac”; …
    Lakse nego u poljoprivrednu nadnicu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here