EPA/Facundo Arrizabalaga
Princ Hari i Megan Markl

Megan Markl i princ Hari otišli su za Njujork prvi put od jurnjave ulicama ovog grada, koja se odvila proteklog maja. Tokom izvesnog događaja zbog kog su se i uputili u Veliku jabuku (“Parents’ Summit: Mental wellness in a digital age”), a koji se bavio roditeljstvom te mentalnim zdravljem u digitalnom dobu, proslavljena glumica otvoreno je porazgovarala o strahovima koje ima vezanim za odrastanje njene dece u istom.

Tokom svog govora koji je na trenutke, reklo bi se, bio i prilično slobodan, otkrila je kako još “proziva” svog supruga osim Ejč (kako se na engleskom speluje prvo slovo njegovog imena) ili Haz.

– Uloga majke mi je najvažnija… Pored toga što sam “ovome” žena – izjavila je Megan, prenose strani mediji, pa u sekundi mnoge i oduševila.

Simpatični nadimak naišao je na dobre reakcije javnosti, koja je tada “uvidela da par funkcioniše gotovo kao i svaki drugi”, piše tamošnja štampa.

Ubrzo nakon što je Harija oslovila sa “ovaj (ovde)”, u okviru “Archwell” iventa je nastavila:

– Moram priznati da mi je drago što su nam deca u tim godinama, da s ovim problemom ne moramo već sutra da se suočimo. Jer, plaši me to koliko se i kako stvari menjaju, šta je sve pred nama. Što kažu, kao roditeljima, dani su vam dugi, ali godine kratke. Ipak, one dobre promene su te koje mi ulivaju dosta nade i pozitivne energije, po ovom pitanju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here