Kako nas lepe žene, u stvari, varaju?

Nije lako biti žena…
 

Popravljanje laka za nokte

Osim žena koje nemaju baš mnogo drugih obaveza, osim ulepšavanja, teško je postići da nokti uvek budu besprekorno nalakirani. Zato se ove "obične" devojke, kojima život nije samo sređivanje, dovijaju tako što lakom za nokte na brzinu poprave samo iskrzane delove.

 

Pranje polovine kose

Prljava kosa nije baš prizor u kome bi bilo ko uživao gledajući, a ponekad se jednostavno umorite od čestog pranja kose ili nemate vremena da to uradite. Tada do izražaja dolazi ženska snalažljivost, odnosno odvajanje i pranje samo gornjeg dela kose, onog koji se vidi. Možda to nije najsrećnije rešenje, a mnogi bi rekli da nije ni najurednije, ali traje znatno kraće od pranja cele kose.

 

Brijanje delova nogu

Kada nemaju vremena da uklone dlačice sa nogu, a nose haljinu do kolena, na primer, devojke se ponekad posluže trikom – obrinju noge samo do kolena, odnosno samo deo nogu koji se vidi. Možda ćete sada reći: "Fuuj!", i bićete u pravu, ali složićete se da je to najbolje rešenje kada ste u žurbi.

 

"Maskiranje" obrva

Ponekad, kada nemaju vremena da detaljno počupaju obrve, mnoge dame dlačice koje bi trebalo iščupati samo prekriju stavljajući malo više pudera. Druga opcija je čupanje samo onih većih, vidljivijih dlaka.

 

Lakiranje određenih noktiju na nogama

Kada nose sandale koje ne otkrivaju sve prste na nogama, već recimo samo dva ili tri, devojke nekad u žurbi nalakiraju samo nokte na prstima koji se vide.

 

Mnogi bi rekli da su takve devojke neuredne, ali u trenucima kada nemaju vremena da se detaljno srede, to je možda jedino rešenje.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime