pixabay.com

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova, na Horgošu, na izlazu, teretna vozila čekaju 240 minuta, kao i na Batrovcima i Šidu, a na Kelebiji zadržavanje je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Mali Zvornik, na izlazu i ulazu, obustavljen je saobraćaja za teretna motorna vozila zbog prekida rada carinskih organa BiH, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Subotica Jug – petlja Žednik, ka Novom Sadu – radovi na demontaži i montaži odbojne ograde u razdelnom pojasu do 16. septmbra. Saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom.

Na auto-putu E-763, Preljina-Takovo, u smeru ka Surčinu, radovi na mašinskom zalivanju pukotina na putu do 9. septembra od 9 do 15 časova, za saobraćaj su zauzete vozna i zaustavna saobraćajna traka.

Brđani-Preljina, u oba smera, danas do 15 časova radovi na košenju razdelnog pojasa, za saobraćaj su zauzete preticajne saobraćajne trake u oba smera.

Aljinovići – Sjenica – Novi Pazar, mesto Štavalj – obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova od 9 do 16 časova. Alternativni pravac: Duga Poljana – Karajukića Bunari – Raždaginja – Sjenica.

Stubline – Stublenica, u mestu Stubline od danas do 15. septembra obustava saobraćaja zbog sanacije pružnog prelaza.

Alternativni putni pravac je preko lokalnih puteva do podvožnjaka koji je veza sa državnim putem Obrenovac – Ub.

Boljetinsko brdo – Donji Milanovac, radovi na rehabilitaciji puta do 30. septembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here