Kanibalizmom se lečio od epilepsije

0

 

Epileptični mozak

 

 

Vang Čaoši iz provincije Junan na jugozapadu Kine poverovao je u bapske priče i u kineskom narodu veoma jaku tradicionalnu medicinu da dečji mozak ima lekovita svojstva.

Policija je objavila da je telo dečaka pronađeno zakopano na polju oko pet kilometara od susednog sela. Vrh njegove glave bio je oguljen, a iz lobanje su odstranjeni delovi mozga.

Dečakova majka je prijavila nestanak pošto joj se sin do kasno u noć nije vratio kući. Nekoliko sati kasnije pronađeno je njegovo telo pošto je jedan seljak ispričao kako je video nepoznatu priliku da kleči nad njim i drži ga za vrat. Meštani sela nisu dozvolili majci da vidi unakaženo telo.

Vang je posle hapšenja ispričao policiji kako je bio uveren da će ga obrok sastavljen od mozga, glista i mrava izlečiti. Objasnio je da je bio očajan jer ga je napustila devojka pošto je verovala da nikada neće moći da se zaposli zbog epilepsije.

Policija istražuje sumnje da je Vang odgovoran za još jedno ubistvo, ovoga puta devojčice koja je istoga dana pronađena u javnom toaletu s nožem zabodenim u glavu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here