Printscreen

Emisija Happy televizije, koja će dovesti u pitanje presude, pokrenuti nove istrage i naterati sve da se zapitaju o teškim sudbinama ljudi, koji su nevini proveli godine po raznim kazamatima i izgubili slobodu, ugled, podršku prijatelja i porodice.

“Iza brave” sutra od 20.50 sati donosi neverovatnu ispovest Dragana Vasiljkovića poznatijeg kao kapetan Dragan. Heroj, zločinac, vođa, beogradski mangup… razne etikete stavljale su se uz ime ovog čoveka za koga su mnogi govorili da ne znaju da li je ludo hrabar ili previše inteligentan.

Nakon što je odslužio celu kaznu, kapetan Dragan je, po prvi put u javnosti, svoju zatvorsku sudbinu otkrio ekskluzivno u emisiji “Iza brave”.

– Onog trenutka kad sam uhapšen odveden sam u pritvor i u njemu sam ostao 11 punih godina! Bez optužnice! – počeo je Dragan svoju ispovest.

Kako izgleda život čoveka koji više nema šta da izgubi i šta se dešava kada se nađete na putu onih koji imaju svoje odabrane krivce, saznajte u subotu od 20.50 ekskluzivno na televiziji Happy, u emisiji “Iza brave”.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime