Kapisoda u afektu ubio Kseniju Pajčin

0

 

Magazin "Puls" navodi dalje i da stručnjacima nije promakla još jedna neuobičajena stvar.

 

"Oružje je pronađeno pored desne ruke Filipa Kapisode. Iznenađujuće je bilo da je ulazna rana na Ksenijinom čelu veća od izlazne, što je sa ovim tipom municije gotovo nemoguće. Kad se, zbog ugla ulaska metka, odbaci teza da je u stvari pucano u potiljak, jedina mogućnost je da je Filip u trenutku okidanja udario cevkom pištolja u Ksenijino čelo, što je gotovo siguran dokaz da nije imao nameru da puca, već je to uradio u velikom afektu i besu", kaže izvor blizak forenzičkoj ekipi koja je izvršila uviđaj u stanu u kojem su nađena tela Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode.

"Puls" još saznaje da je kod Kapisode pronađena "srolana“ novčanica, dok je u njegovom automobilu pronađena gomila Ksenijih CD-ova.

"S obzirom na to da je slučaj čist kao suza, tim istražitelja nije želeo da implicira prisustvo droge u priči, ali je opšte poznato da se novčanice od 50 evra umotane u cevčicu koriste za šmrkanje kokaina", navodi izvor magazina.

 

"Puls" takođe piše da je nađen i Filipov mobilni telefon i da je u njemu bilo nekoliko poruka koje je maneken dobio od organizatorke snimanja koje je bilo u nedelju.

 

Ona mu je, prema pisanju magazina, poslala čak sedam poruka, "koje su implicirale bliži odnos od uobičajenog poslovnog".
 

"Ovo jasno ukazuje na mogućnost da do svađe nije došlo zbog Filipove, već zbog Ksenijine ljubomore", kaže izvor "Pulsa".

 

Obožavaoci dolaze svakodnevno na Ksenijin grob
 

Karamela na Ksenijinom grobu

 

Porodica i brojni obožavaoci su i u ponedeljak obišli grob pevačice Ksenije Pajčin, koju je pre nedelju dana ubio Filip Kapisoda, a zatim i sebi oduzeo život.

 

Obožavaoci su palili sveće i ostavljali bukete na nedavno iskopanu humku. "Ksenija je bila pozitivna osoba. Dinamična, eksplozivna, odisala je pozitivnom energijom. Ne znam šta treba da pukne u nekome pa da osobi koju voli oduzme život. Strašno je sve to…", brišući suze dok pali sveću kaže jedna devojka.

Sveću na grobu najbolje prijateljice u ponedeljak je upalio i Goran Stojićević Karamela, koji se na Novom groblju pojavio oko 17 časova.
 

"Ksenijina porodica je očajna. Zbog dnevnih obaveza nisam stigao na groblje da dođem sa njima, ali smo u stalnom kontaktu", priča Stojićević.

On kaže da je zgrožen pojedinim izjavama, ali nije želeo da komentariše reči oca Filipa Kapisode. "Siguran sam da je Filip pucao u afektu, a kad je video šta je uradio, presudio je sebi kao častan čovek", rekao je u petak na sahrani svog sina Mirko Kapisoda.

"Ja sam prijatelj porodice Pajčin i Kostić. U ovoj tragediji bili su dostojanstveni i želim da tako i ostane. Nažalost, činjenica je da je moja drugarica ubijena i nju niko ne može da mi vrati", kaže Stojićević.

Kako saznaje "Blic", Ksenija Pajčin pre nego što je ubijena bila je u "polusagnutom položaju". Njeno telo nađeno je u hodniku stana, Filipovo je bilo malo dalje, na ulasku u sobu.

"U prvi mah rane na Ksenijinoj glavi ukazivale su na to da joj je Filip ispalio smrtonosni hitac u potiljak. Ipak jedino obdukcija može da utvrdi da li joj je pucao u čelo ili u potiljak", kaže sagovornik "Blica" blizak istrazi i dodaje da su pored njihovih tela nađene i dve čaure.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here