Karađorđevići uručili donacije

0

Dijaspora uz poplavljene: Prinčevski par u Kladovu
 

Aparati za domaćinstva porodicama u opštini Kladovo, čije su kuće uništene tokom majskih poplava, obezbeđeni su zahvaljujući humanitarnim organizacijama Lajflajn iz Čikaga i Toronta, koje su pod pokroviteljstvom princeze Katarine.

 

Takođe, prinčevski par dostavio je i prehrambene pakete za 143 porodice a koje su donirale firme Polimark, Žitopromet i Veropulos. Prinčevski par je i posetio domove nekolicine građana kojima je poplava sve odnela kako bi se u direktnom kontaktu upoznali s problemima stanovnika ove opštine. Posetili su i zdravstveni u Kladovu gde su bili informisani o stanju u ovoj ustanovi, kao i o njihovim potrebama u medicinskoj opremi.

– Ljudi u dijaspori uvek pomažu našem narodu – istakla je princeza Katarina, dodavši da su sredstva za kućne aparate i pakete s hranom prikupljena na dobrotvornoj večeri održanoj u junu u Torontu.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here