Karadžić: Pretnje shvatamo ozbiljno!

0

Ova islamska teroristička grupa saopštila je da će izvršiti niz napada tokom Mundijala, kao i da će postaviti eksploziv na meču između Engleske i SAD i da će cveo svet preko TV kamera videti na "stotine mrtvih".

Tomislav Karadžić

"Treba najozbiljnije shvatiti poruke Al Kaide i preuzeti sve da bi se sprečili eventualni incidenti. Borba protiv terorizma je svetsko pitanje broj jedan i mi tu ne možemo nešto mnogo da pomognemo. Ostaje nam da se uzdamo u tvrdnju organizatora Svetskog prvenstva da će bezbednost biti na najvišem mogućem nivou i da nikakvih ispada neće biti", izjavio je za "Alo" Karadžić i dodao da će "orlovi" imati lično obezbeđenje u Africi.

 

"Ne samo mi, već će svaka reprezentacija imati nacionalno obezbeđenje. Dobili smo podršku od MUP-a Srbije, čiji će ljudi biti uz nas u hotelu, na stadionima, u gradu. Poruke terorističkih organizacija treba ozbiljno shvatiti, ali ne i sada paničiti zbog toga. Uzdamo se u FIFA i sve ljude koji će voditi brigu o učesnicima Mondijala. Teroristički napad se već dogodio ove godine u Africi, to su nažalost osetili fudbaleri Togoa u Angoli, uoči Kupa afričkih nacija, tako da mislim da je taj slučaj probudio sve na afričkom kontinentu. Svi se nadamo da se scene iz Angole neće ponoviti na mestu gde će se naći i reprezentacija Srbije", zaključio je Karadžić. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here