Karadžić veliki optimista

0

"Stav Saveza je potpuno jasan, moramo imati klubove u evropskim kupovima. Vremena jesu teška, ali nadamo se da će naši klubovi izaći iz finansijske krize do vremena kada budu počeli da se takmiče u evro-kupovima", rekao je Karadžić.

 

Logično, sada se postavlja pitanje, kojim informacijama barata predsednik FSS-a kada kaže da će sve biti u redu što se tiče igranja u Evropi. Iako zbog neizmirenih dugova prema trenerima, igračima i bankama, našim klubovima preti izbacivanje iz Evrope, predsednik Karadžić nije pesimista.

 

"Ipak, sačekaćemo kraj prvenstva i onda donositi odluke. Uvek smo bili i bićemo uz naše klubove i davati rešenja i garancije kao i uvek", zaključio je Karadžić.

 

Činjenice idu u prilog tome da naši klubovi, ako je gledati finansije, nemaju nikakve šanse da zaigraju izvan granice Srbije. Crvenoj zvezdi je račun u blokadi odavno, pola superligaških timova nije izmirilo obaveze prema domaćem "super" takmičenju, pa im čak preti isključenje iz šampionata Srbije. Partizan da bi preživeo, prodao je najtalentovanijeg igrača Evrope ispod cene i tako dalje i tako dalje…

 

Možda će FSS iz svoje kase da plati sva dugovanja naših klubova prema potraživačima, ali je najrealnije opcija da naši superligaši, po ko zna koji put, prodaju na leto i ono malo kvalitetnih fudbalera kako bi imali za golo preživljavanje. Dakle, na leto nam predstoji novo brukanje na Evro sceni.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here