EPA/NINA PROMMER
Kloi Kardašijan

Najmlađa sestra Kardašijan, Kloi, raskinula je pre par meseci sa košarkašem Tristanom Tompsonom sa kojim ima ćekrku Tru, nakon što je saznala da se ljubio sa najboljom drugaricom njene sestre Kajli Džener, Džordin Vuds.

Međutim, nekadašnji par nedavno je zajedno proslavio rođendan njihove ćerke, a sve što se desilo ranije, ne smeta im da budu u dobrim odnosima.

Naime, Tompson se i dalje pojavljuje u rijaliti programu “U korak sa Kardašijanima” , a to smeta fanovima ovog programa koji ošto kritikuju što se Kloi druži sa njim.

Sada je Kloi, nakon burnih komentara njenih obožavalaca odlučila da im odgovori putem svog Instagram storija:

– Pod utiskom sam zbog komentara na predhodnu emisiju, zaista sam mislila da su svi prevazišli tu temu, kao što sam i ja. Ne želim da mrzim nikoga, mržnja je loša i nije zdrava. Ja sam sve oprostila kako njemu tako i Džordan. Sebi želim mir, a ako se držim mržnje samo će mene boleti – napisal je starleta nakon što joj je prekipelo zbog raznih komentara na ovu temu.

Inače, vezu Kloi i Tompsona od početka prate skandali najčešće izazvani košarkaševim prevarama.

Naime, on je više puta “uhvaćen” od strane paparaca kako razmenjuje nežnosti sa nepoznatim ženama i to sve dok je bio u vezi sa Kloi.

1 KOMENTAR

  1. E ne da ti je nikakav taj ustogljenko. Spremi se za ponovljeno varanje jer kad se oprosti nastavak je uvek prevara. Racuna, jednom oprostila opet ce.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime