Instagram/karic_stefan/
Stefan Karić

Ana Spasojević tokom razgovora sa zadrugarima spomenula je bivšeg učesnika Stefana Karića, što je bio odličan povod da nam prokomentariše aktuelna zbivanja, o kojima je jutros govorila zadrugarka.

Naime, ona je poručila da Marko Marković ne bi imao nikakve šanse da je u “Zadruzi” i Stefan Karić.

– Volela bih da Karić uđe, još sad slobodan. Ko zna šta bi ovde. Ovde bi noge polomile oko njega. Ma, kakav Marko Marković, pao bi u zaborav za sedam i po sekundi. Ove bi se lomile oko njega, a on bi se vozio samo – zaključila je Spasojevićeva, čije je mišljenje prokomentarisao Karić.

– Hvala Ani na komentaru. Dobri smo prijatelji, jako je gotivim, Anči mi je top. Ona je to više rekla da bi Marka iskompleksirala, jer su njih dvoje, koliko sam ja ispratio, imali neku vezicu, aferu… Opet, kada bih ja ušao, sve bi bilo drugačije. One znaju da sam ja dobar za opstanak za rijaliti, videli smo u prethodnim sezonama po devojkama koje su se lepile za mene, čast izuzecima… Sebe ne želim da omalovažavam i spuštam, mislim da sam pored toga lep i kvalitetan momak, tako da verujem da bi se lepile za mene devojke koje su sada unutra – objasnio je Karić, koji je priznao kakvo mišljenje ima o Marku Markoviću.

– Upoznao sam dečka jednom prilikom. Onako, fin, povučen mladić, kulturan, koliko sam mogao da vidim. Mislim da nije tip osobe sa kojim bi bile devojke koje ulaze u rijaliti. Osim lepote ništa više nisam video, drugo nešto. Lepota nije toliko presudna. Ipak, bio je sa Stanijom, jednom od najlepših i najzgodnijih devojaka, tako da – svaka mu čast na tome.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here