Instagram
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša direktno se putem društvenih mreža obratila Severini Vučković, zalepivši je žestoko zbog stava o Srbima i Srbiji, a sve zbog Srebrenice.

Ona ju je podsetila i da joj je sin Srbin, s obzirom na to da je naš narod slovila sa “oni”.

Najpre je Severina gostujući na televiziji, pokušala da “objasni” šta je genocid, pa ju je zbog ovih reči Jelena prekorila.

– U Srebrenici je bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali… Veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin, ali radi se samo o tome da bi, u stvari, ako je bio genocid onda neka država trebala platiti toj državi odštetu i mislim da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove – izjavila je “mrtva hladna” Vučkovićeva.

Karleuša joj je brzo zapušila usta, podsetivši je ko je i šta je. Njenu poruku prenosimo u celosti.

– Severina, a zašto je tebi bitno da li se koristi reč zločin ili genocid? Zašto se ti baviš presuđivanjem šta je bilo i pojašnjavanjem?! Ako je samo do para i odštete (?!) koliku je odštetu tvoja država platila Srbiji za Jasenovac? Hmm? Da li se naplaćuje na tonu mesa ili na broj ljudi? Koliko košta, na primer, milion života? Koliko za milion Srba i da li hoćete popust jer je bilo i Jevreja? Romi gratis? Tražite li popust na količinu i utrošeni trud jer baš je bilo potrebno mnogo volje i truda da se postigne ta cifra u samo jednom logoru! – upitala ju je Jelena, pa nastavila:

– A imaš li cenovnik koliko Hrvatska treba da plati odštetu za jedini dečiji logor na svetu? Ako je dečiji logor je l to tarifiraš kao “mali” zločin ili veliki zločin? Kako ti to nazivaš Severina, hm? Hoćemo onda da fino platimo jedni drugima pa da se volimo? Čist račun duga ljubav? Ima li Hrvatska para ili da šmekerski oprostimo dug zarad komšijskih odnosa? Šta nam teško, oprostićemo i to što si Srpkinja a nazivaš nas “oni”. Ako smo krvnoj braći Crnogorcima oprostili što za male pare glasaju protiv sopstvenog naroda i potresaju kosti svojih đedova koji su se ponosno nazivali (kako?) zašto ne bi sve svima? Srbija je velika i jaka – poručila joj je Karleuša, a onda objasnila o čemu je reč.

– Nije sve u parama draga Severina, nije ovde reč o plaćanju, ovde je reč o reči GENOCID. Jer GENOCID ne mogu učiniti pojedinci koji su za to odavno osuđeni. Za GENOCID se krivi čitav narod. Ko ti kaže da se Srbija u toj rezoluciji ne pominje, zašto bi onda Srbija platila odštetu?! Hmmm? Malo logike lutko, koristi glavicu i za razmišljanje, ne samo za botoks. A Srbi, narod koji je najviše stradao u 20. veku, mogu samo da budu veliki, ponosni, časni narod. Ne genocidan narod. Jer taj žig neću da nosim ni ja ni moja deca ni moji unuci jer u moje ime niko nije ubijao nevine ljude u građanskom ratu u Bosni sa kojim ja nemam ama baš nikakve veze! PS (a i tvoj sin, koji je Srbin, nosiće taj žig, ako se ta istorijska nepravda desi! Pokušaj da se ne trudiš više da budeš ovoliko “pametna”) – zaključila je ona.

7 COMMENTS

  1. Браво за ЈК Крварима треба рећи истину Јасеновац је Геноцид а Сребреница Изетбеговићева и Клинтонова фарса…

  2. KARLEUSA , bas zvuci kao originalno srpski . Kad postanu nebitne u pjevanj okrenu se politici i skandalima da ih narod ne zaboravi . Fuuuuj .

  3. Od kud tebe to ,da sm Crnoj Gori oprostili ,sto vodi antisrpsku politiku.Srbija nikada nece oprostiti Moneneganima koji zabadaju noz u ledja Srbiji.Ni jedan Srbin ne treba ici na njihovo more a vi estradne zvezde idete pevajte crnogorcima jer ste bez morala?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here