ATAImages
Katarina Grujić

Pevačica Katarina Grujić (28) kaže da je u periodu pandemije potrošila najviše novca, te da ne zna najbolje “ni gde, ni kako”.

– Sve što sam štedela, potrošila sam tokom korone. Nikada više para u životu nisam potrošila nego u ovom periodu. Iako je sve zabranjeno, nema gde da se izađe, nema šopinga i ništa ne radi, ja sam potrošila sve što sam imala. Gde i kako, ne znam. Poručivala sam stvari, garderobu, klopu, piće… – rekla je Katarina.

Ne obazire se, kaže, da joj je mnogo lakše da ekranizuje pesme i kupuje najbolje tekstove jer je iz imućne porodice.

– Ne opterećuju me zlobni komentari, pogotovo ako dolaze od neostvarenih ljudi. Moj otac je jedino platio moj prvi singl “Jedno đubre obično”, a sve ostale pesme i spotove sam sama finansirala – istakla je pevačica.

Kada je reč o privatnom životu, kaže da je srećna u vezi sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem.

– Ne volim mnogo da pričam o tim stvarima i o intimi generalno. Trenutno sam najsrećnija osoba na svetu i mislim da će me ovo stanje dugo držati, jer smo Marko i ja slični. Veliki je džentlmen, gospodin, a ono što je najbitnije, pored njega se smejem non-stop. Puno pričamo, praktično usta ne zatvaramo, isti smo. Prelepo nam je, ali ne volim puno da o tome javno govorim, jer znam da ima puno zlih i zavidnih ljudi, koji vole da se mešaju i kojima smeta tuđa sreća. Plašim se da se nešto ne izjalovi i da ne baksuziram – rekla je Grujićeva.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime