ATAImages
Katarina Živković

Katarina Živković jedva čeka kada će njen novi, treći album po redu, ugledati svetlost dana. Na ovom velikom projektu radila je godinu i po i mnogo je uložila kako vremena, tako i novca, ali se nimalo ne kaje.

– Novi album je spreman, treći po redu, drago mi je što sam obnovila saradnju sa “Grandom”, na obostrano zadovoljstvo. Što se mene tiče, dala sam sve od sebe, svoj maksimum i sve ostaje na menadžerima i saradnicima, da se dogovorimo oko termina izdavanja, promocije – počela je Kaća, pa je potom dodala:

“Mislila sam da nema kraja!”

– Pripremam ovaj album godinu i po dana. Bilo mi je potrebno puno vremena, mislila sam da nema kraja. Bilo je naporno, ali i kreativno, tako da sam uživala u svemu tome. Jedva čekam da projekat ugleda svetlost dana, jer sam se zaista potrudila.

Onda, dotakla se i toga koliko joj je sve ovo stanjilo džepove.

– Poznata sam po tome da dosta ulažem u sebe i u svoju karijeru, kod mene se novac stalno okreće. Sve ono što zaradim, uložim. Dajem za nove pesme, stajlinge, fotošutinge, morate da budete inovativni i da publici stalno nudite nešto novo da bi bili aktuelni, to je suština ovog posla. Naravno, mogu to i da ne radim, ali se ne bih osećala dobro. Ne bih otkrivala o kojoj je cifri reč, ali mnogo košta – naglasila je Živkovićeva, koja je po pitanju ulaganja, po sopstvenom priznanju, svojevremeno i naučila važnu lekciju.

– Nisam se pokajala zbog ulaganja, ali sam možda nekada ulagala pogrešno. Investirala sam u nešto što nije bilo vredno toliko… Na kraju i to negativno bude pozitivno, a na greškama se uči, pa gledamo da ih ne ponavljamo – zaključila je pevačica za “Grand”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here