ATAImages
Dragan Kojić - Keba

Dragan Kojić Keba, prvi put je javno progovorio o razvodu njegovog sina Igora i pevačice Severine, a ono što je mnoge iznenadilo je i to da poznati pevač ne zna šta se zapravo događa.

Mediji već mesecima spekulišu, da je brak Igora i Severine u krizi, neki nagađaju i da su se razveli, a Keba jednostavno ne želi da se meša u njihov život, zbog čega se, kako kaže, drži po strani.

– Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cela moja porodica biti na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam šta se u njihovom braku događa, ne pričam s njima! Niti se trebam mešati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza, pa često nije kod kuće. Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam da li planira dolaziti u skorije vreme, ali to je njena stvar – odgovorio je Keba i dodao:

– Moj sin i snajka imaju svoj život. Njih morate pitati hoće li u Beogradu biti za praznike. Ne mogu odgovarati umesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja – zaključio je pevač.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here