Keba se izdepilirao i zavrtao bradavice

0

Oduševljena i Neda Ukraden, pardon, Silvana
 

Keba se u sinoćnoj emisiji našao u ulozi člana grupe "Kis" i dočarao je svetsku zvezdu u potpunosti, zbog čega je i dobio najviše ocene žirija koje su ga odvele do pobede. Keba je za ovu ulogu morao i da se izdepilira, a u jednom trenutku je čak počeo sebe da štipa za grudi, što je izmamilo osmeh svih prisutnih u studiju.

 

Kako je izgledao Kebin pobednički nastup pogledajte OVDE.

 

Specijalna gošća koja je u ovoj epizodi komentarisala i ocenjivala takmičare bila je Slađana Milošević. Ona je posebno pohvalila imitaciju Čipija i Nenada Okanovića, koji su na bini zapevali "Princezu", koju u orginalu pevaju rok zvezda i Dado Topić.

 

Prošlonedeljna pobednica Katarina Bogićević nastupila je kao Džastin Biber, a s obzirom na to da se on ne dopada Ivanoviću, iskoristio je priliku da još jednom prozove svetskog pevača čiji su ga fanovi nedavno napali na društvenoj mreži.

"Pokazala si koliko je tanka crta između Bibera i devojčice. Ja ti se divim, super si igrala, bravo", rekao je voditelj.

 

Bane Mojićević, koji je u prošloj epizodi bio Lepa Brena, sada mu je pripala imitacija zavodnika Džona Travolte. Svi su prokomentarisali da ga je dočarao u potpunosti i da je maska toliko dobra da je bio isti Travolta.

 

Naredne nedelje gledaćemo sledeće imitacije:

Keba – Zorica Brunclik
Tanja – Ivana “Negativ”
Okanović – Luis Armstrong
Čipi – Sergej Ćetković
Ivan – “Fantom iz opere”
Neda – Ramštajn
Elena – Kristina Agilera
Jelena – Šinejd O Konor

Bane – Toma Zdravković (koji se najviše obradovao: "Ne može bolje. Velika mi je čast").

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here