EPA-EFE
Robert Kenedi Mlađi

Nezavisni kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da će nastaviti napore svog strica, bivšeg predsednika SAD Džona F. Kenedija, i okončati vojnu ekspanziju Sjedinjenih Država širom sveta ukoliko bude izabran na izborima 2024. godine.

“Džon Kenedi je bio posvećen miru. Ako me američki narod izabere za svog predsednika, nastaviću proces koji je moj stric pokrenuo pre 60 godina – okončanje američke vojne imperije. Vratiću vojsku u njenu odgovarajuću funkciju – odbrane otadžbine”, rekao je Kenedi za Foks njuz.

On je, na godišnjicu ubistva njegovog strica, rekao da je moguće vratiti viziju Džona Kenedija o SAD kao zemlji koja služi kao primer mira i slobode.

Kenedi Mlađi je naglasio da će zatvoriti većinu američkih vojnih baza u inostranstvu i da će okončati politiku provociranja Rusije i Kine.

“Još nije kasno da se skrene sa ratnog puta na put mira koji je Džon F. Kenedi zamislio za našu naciju”, rekao je kandidat za predsednika SAD.

Džon F. Kenedi ubijen je 22. novembra 1963. godine u predsedničkom konvoju tokom posete Dalasu u saveznoj državi Teksas.

Vorenova komisija američke vlade utvrdila je da je Li Harvi Osvald ubio Džona Kenedija, ali je njen zaključak decenijama osporavan.

3 COMMENTS

  1. Sviđa nam se šta govoriš , dali tako i misliš i dali će ti “tate” dozvoliti tako nešto !?

  2. Ako nastavis putem u budes izabran za Presednika zelim ti mnogo Srece ali takvi kao tvoj Stric i Tranp su bili brzo skinuti jel nisu bili povoljni za Masone.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here