Instagram
Kija Kockar

Kija Kockar je u ovoj godini započela novi poslovni angažman, a pored toga je upisala i Pravni fakultet.

Iako se godinama bavila pevanjem, sada ističe da postoji mogućnost da potpuno ostavi to zanimanje.

– Uvek sam bila radna, vredna i ono čime sam se bavila prethodnih pet godina, pevanjem najviše, stavila sam na pauzu i mislim da ću na tu pauzu da stavim stop, ali još razmišljam. Kaća (Katarina Živković) mi je ponudila neki hit dobar, ali sa ovakvim tempom ne verujem da će biti u skorije vreme. Mogu reći da sam sklonila toksične ljude, toksične saradnike, okružila se dobrim ljudima – iskrena je Kija.

Kako kaže, mnogo joj je teže da bude studentkinja nego voditeljka, ali postoji mogućnost da i to ostavi i da se preseli u inostranstvo.

– Mnogo je teško, moraš da učiš najviše. Nekada mi bude teško da radim kada mi nije dan, ali kada se upale kamere ja dobijem drugu ličnost, taj Blizanac u meni se probudi. Ljudi mi nakon toga šalju poruke da me pohvale kako sam bila pozitivna i vesela, a u sebi uopšte nisam bila. Na fakultetu dobijam mladalačku energiju od mojih kolega koji su dosta mlađi od mene. Ja sam sada na nekoj trećoj soluciji o kojoj razmišljam, čak sam se i prijavila, ali o tome ćemo nešto više neki drugi put kada budem saznala šta se dešava sa tim. To podrazumeva čak i moj odlazak u inostranstvo. Upisala sam fakultet i ne znam da li ću ga završiti ako odem u inostranstvo, ali mogu da ga završim kad se vratim. Kod mene se sve menja za jedan dan i smatram da će sudbina i Bog odlučiti – iskrena je ona.

Kija je otkrila i šta bi volela da joj se kao poklon nađe ispod jelke u njenom domu.

– Treba mi neko da mi sredi ormar. Garderober mi je uvek u haosu, kola su mi uvek u haosu, stalno mi nešto pišti. Iznad svega toga mi ništa ne treba. Možda desetke u indeksu, ali to ne može da se dobije od Deda Mraza, treba sama da budem svoj Deda Mraz – zaključila je ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here