EPA/Nina Prommer
Kim Kardašijan

Kako bi sve svoje obaveze širom sveta mogla da izvršava na vreme, Kim Kardašijan je sebi obezbedila privatni avion. Njega već godinama koristi, a neretko i pozajmljuje drugima, te se može reći da joj i te kako koristi.

Međutim, najpoznatija starleta na svetu ne mari za to koliko on šteti atmosferi, a zbog čega je već bila kritikovana. Korisnici X-a sada su je ponovo osudili za eko-terorizam, pogotovo nakon što je otkriveno da je samo od početka 2024. godine letela više od 30 puta.

Prema podacima Instagram naloga “kimkjet”, u tim letovima potrošeno je više od 130.000 litara goriva i emitovano je 425 tona ugljen-dioksida, koliko 55 kuća zajedno u proseku potroši za godinu dana.

“Kim Air”, kako je nazvala svoju letelicu, najduži put ove godine obavio je do Pariza gde je Kim prisustvovala Nedelji mode. Takođe, priča se da je na dan Superboula avion korišćen čak pet puta, a između ostalog, pozajmila ga je i Hejli i Džastinu Biberu koji su se vraćali u Las Vegas.

Podsetimo, Kim je avion Gulfstrim G65OER kupila 2022. godine za 95 miliona dolara, a pretpostavlja se da je u njega toliko ulagala da mu je podigla cenu za 50 miliona evra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here