Kosovo online
Zvečan jutros

Kina podržava napore Srbije u zaštiti suvereniteta i teritorijalnog integriteta, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova ove zemlje Mao Nin, komentarišući situaciju na severu Kosova.

– Kina posvećuje veliku pažnju relevantnim događajima, podržava napore Srbije u zaštiti svog suvereniteta i teritorijalnog integriteta – rekla je ona.

Mao Nin je naglasila da Kina poziva NATO da iskreno uvažava suverenitet i teritorijalni integritet zemlje i da čini ono što će doprineti regionalnom miru. Ona je dodala da je kineska strana protiv jednostranih akcija Prištine.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte zbog pogoršanja situacije na Kosovu, kojima je takođe preneo da jednostrani potezi Prištine dovode do nasilja nad Srbima.

3 COMMENTS

  1. Vučić i naša vlast rade tako kao da sami sebe bičuju.Što nas zemlje zapada više maltretiraju i ponižavaju,mi više srljamo u Evropu,iako i najveća luda vidi da nas oni tamo ne žele.Očigledno je da će nas primiti tamo tek kad nas potpuno slome i rasparčaju.Drugim rečima kad u svojoj državi postanemo trećerazredni narod.Nažalost naše vlasti idu na ruku,tim rušiteljima.Da imamo narodnu vlast,davno bi rekli stop tim belosvetskim banditima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here