pixabay.com
Američki vojnici

Kina je odlučila da uvede sankcije američkim kompanijama namenske industrije i njihovim menadžerima zbog prodaje oružja Tajvanu i kao odgovor na sankcije kineskim preduzećima uvedene zbog saradnje sa Rusijom, saopšteno je iz kineskog Ministarstva spoljnih poslova.

“Kina je odlučila da uvede kontramere protiv 12 američkih preduzeća namenske industrije i 10 njihovih najviše rangiranih menadžera”, navodi se u saopštenju Ministarstva.

U saopštenju se ističe da SAD nastavljaju da prodaju oružje Tajvanu, kršeći princip “jedne Kine”.

“Osim toga, SAD i dalje neselektivno nameću nezakonite jednostrane sankcije mnogim kineskim preduzećima na osnovu takozvanih faktora vezanih za Rusiju”, dodaje se u saopštenju.

4 COMMENTS

  1. SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!

  2. Maki je vrhunski NATO lobista. Mada u svojim komentarima (poput papagaja) primenjuje tehniku copy-paste, tekst je pun patetike i nekog energetskog naboja. Međutim svet koji toliko hvali je zbog svoje dekadencije na izdisaju. Da skratim. U onoj bajci Carevo novo odelo, neko je u onoj razdraganoj masi uzviknuo – CAR JE GO. Maki, Maki….

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here