EPA/Dave Hunt
Nik Kirios

Nik Kirios je još jednom kritikovao Novaka Đokovića.

Teniski svet je uperen u Australiju, tačnije u održavanje predstojećeg Australijan opena koji se suočava sa velikim brojem problema.

Đoković je tražio manje vremena za izolaciju, privatni smeštaj i ostalo na šta se osvrnuo i Nik Kirios.

Tokom video klipa objavljenog na Tviteru, prvi deo je posvećen Novaku Đokoviću, a na drugi deo na koji se Kirios osvrnuo posvećen je Bernardu Tomiću i njegovoj devojci.

“Đoković je budala (Kirjos koristi frazu ‘tool’ – osoba kojoj nedostaje kapacitet da shvati da ga koristi neko drugi. Budala, prim. aut). Ne smeta mi Berni, ali njegova gospođa definitivno nema nikakvu perspektivu. Smešne su te scene”, napisao je Nik Kirios na “Tviteru”.

2 COMMENTS

  1. Nick Kyrgios, who is it?
    Da li taj siledzija ima ogledalo? Довољно је видети само његово izbezumljeno лице да би свима било јасно ко је он. Nerazumem Djokovica, zasto ga ne bi poslao na sud zbog ovakvih uvreda? Siledzijskom ponasanju nije mesto u svetu tenisa, i mora mu se stati na put, na ovaj ili na onaj nacin.

    English version: Does that bully have a mirror? It is enough to see only his distraught face so that everything is clear to everyone, who he is. I don’t understand Djokovic, why not send him to court for such insults? Bullying behavior has no place in the world of tennis, and it must be stopped in one way or another.

  2. Kirgyos psihopata,frustrirana budala,frustriran nedostatkom identiteta,on ne zna da li je malezijac,grk ili australac.
    Njemu treba zabraniti da se oglasava,jer se ne zna ni izraziti.
    Zbilja ne razuminem NOVAKA zasto ne tuzi budaletinu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here