EPA/Thomas Peter
Henri Kisindžer

Nekadašnji američki državni sekretar Henri Kisindžer smatra da će Ukrajina teško postati članica NATO zbog protivljenja Evropljana i ocenjuje da Kijev neće moći da vrati Krim.

U razgovoru sa ruskim prankerima Vovanom (Vladimirom Kuznjecovom) i Leksusom
(Aleksejem Stoljarovom), koji su mu se lažno predstavili kao ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski, Kisindžer je naveo da su Evropljani tokom sastanka Bilderberške grupe odbacili ulazak Ukrajine u zapadnu vojnu alijansu.

– Oni smatraju da to pitanje treba posebno razmotriti i proceniti – dodao je Kisindžer.

Jedan od ideologa američke spoljne politike 20. veka naveo je da će Finska i Švedska ući u NATO, ali ne i Ukrajina, koja se, prema njegovim rečima, najviše žrtvovala.

Na pitanje ko je izveo napad na “Severni tok”, Kisindžer je istakao da je mislio da iza toga stoji Ukrajina, i da to nije zamerio Kijevu.

Bivši američki državni sekretar rekao je da svi sa kojima je razgovarao smatraju da nije realno da Ukrajina vrati Krim.

Ruski prankeri objavili su razgovor sa Kisindžerom na “Telegramu”. Oni su do sada, lažno se predstavljajući, razgovarali sa nizom zapadnih zvaničnika o najvažnijim svetskim pitanjima i ratu u Ukrajini.

1 COMMENT

  1. hahaha…sad je Evropa kriva što Ukrajna neće biti primljena u NATO, a jadne SAD ne mogu da se suprotstave Evropi…ajde bre koga folirate više. Istina je da ukoliko NATO udje u rat sa Rusijom, taj vojni savez se raspada iznutra – zato i izbegavaju taj sukob koji bi ulaskom Ukrajne u NATO bio neizbežan !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here