EPA/Adam Shultz
Bil Klinton

Američki kongresmen i veliki prijatelj Albanaca, Eliot Engel, sa malim zakašnjenjem je reagovao na izjavu američkog predsednika Donalda Trampa, nakon što je aktuelni šef Bele kuće na predizbornom skupu rekao da je sporazumom potpisanim u Vašingtonu okončan 400-godišnji rat između “Kosova i Srbije”.

– Dragi predsedniče Donald Tramp. Rat na Kosovu je završen pre više od dve decenije. Niste ga vi okončali – napisao je Engel.

– Predsednik Bil Klinton i NATO su to učinili. Iskreno, kongresmen Engel – naveo je on na Tviteru.

3 COMMENTS

  1. Dâ sam juce umro ne bih znao dâ jè “rat izmedju Srbije i kosova trajao 400 godina”……
    A rodjen sam u K.Mitrovici i ziveo u Pristini 17 godina i nigde rata ne videh, osim pojedinih bandita, ove najnize rase koja lici na ljudski Rod…..
    Ovakve izjave pokazuju na kom nivou su njihovi vlasnici….
    A Bil Klinton jè kriminalac bez imalo dvoumjenja…..Ratni zlocinac koji jè izvrsio agresiju na suverenu drzavu u srcu Evrope 54 godine posle drugog svetskog rata bez odobrenja SBUN….,.
    Posto su svi njegovi prethodnici ratni zlocinci koji nikad nisu odgovarali tako je i poglavica crvenog nosa prosao isto….
    DNO DNA!!!

  2. Zelim porodici Klinton i Olbrajt da umiru u najtezim mukama,raspadali se zivi da Bog da……

  3. Resio Klinton rat ??? Ma vazi…. Resio je on , AL GENOCID NAD SRBIMA… Cekaj -stani malo… Koji po redu Genocid u svetu ??? Ocemo da nabrajamo ? Prokletinje bolesnog uma… Hitler da je ziv krstio bi se, sta su Britanci i Amerikanci radili poslednjih 60 god…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here