EPA-EFE/Laurence Griffiths
Jirgen Klop

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da nema nameru da ostaje na klupi “crvenih” po isteku ugovora.

Nemačkom stručnjaku ugovor ističe u junu 2024. godine i kako stvari stoje, on za sada nema nameru da ga produžava. Iako je poslednjih godina postao sinonim za uspehe kluba sa Enfilda, mali su izgledi da će ostati i posle toga.

– Plan je da ostanem do leta 2024. i onda, hvala lepo, molim – kaže Klop.

Nemac je istakao da bi moga pod specijalnim okolnostima da se predomisli.

– Jedino ako budem imao nivo energije da nastavim. Volim ovo što radim, ali već sam nekoliko puta rekao da postoje i druge stvari na svetu osim da stalno mislite o veoma veštim, naočitim, fantastično lepim fudbalerima! Sada sam pun energije, ali moramo se postarati da tako i ostane. Ne biste želeli da sadite umorni više nego što niste i da mislite, ‘zašto se svi interesuju za stvari ovde, mene baš nije briga – istakao je Klop i nastavio:

– Ako odlučim da odem 2024. to neće imati nikakve veze sa kvalitetom ekipe. Sa tim, ‘Bože, moram da ih treniram’, ili ‘Bože, bolje je da prestanem da ih vodim’. Neće imati veze sa tim. Ovaj klub mora biti i bolji posebno kad ja ne budem tu više i to je plan, na tome radimo. Nije bitno koliko ću ja ostati, važnije je šta ćemo uraditi do tada.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here