EPA-EFE/PETER POWELL

Manje od 24 sati je prošlo od pobede Liverpula nad Viljarealom rezultatom 2:0 i potpune dominacije “redsa”, a stižu nove lepe vesti za navijače kluba sa “Enfilda”. Jirgen Klop ostaće trener tog tima najmanje do kraja sezone 2025/26.

Aktuelni ugovor Klopa sa Liverpulom traje do 2024. godine, ali vlasnici engleskog velikana žele da obezbede ostanak nemačkog stručnjaka i njegovih najbližih saradnika na još bar dve godine, prenosi obavešteni engleski novinar Dejvid Ornstejn.

Klop je već ranije istakao da nema ništa protiv toga da ostane trener Liverpula sve dok bude imao energije da se bavi tim poslom.

Majk Gordon, predstavnik vlasnika Liverpula “Fenvej Sport Grupe”, bio je na “Enfildu” u sredu uveče na meču Liverpula i Viljareala, a razlog za dolazak bio je sastanak sa Markom Kosikeom, agentom nemačkog stručnjaka.

Klop je u Liverpul stigao iz Borusije Dortmund 2015. godine, a sa svojim sadašnji timom je osvojio jednu Premijer ligu, jednu Ligu šampionu, jedan EFL Kup, jedan UEFA Super kup i jedno Svetsko klupsko prvenstvo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here