EPA/ ANDY RAIN
Džordž i Amal Kluni

Džordž Kluni “ne pita šta košta” kada je lepo ponašanje njegovih blizanaca u pitanju. Pre neki dan, došavši na premijeru ostvarenja “The Boys in the Boat”, pa progovorivši i o trikovima kojima se služi kao roditelj, glumac je otkrio kako Ela i Aleksandre još uvek veruju u Deda Mraza i da njemu to kao ocu često dobro dođe.

– Kad se, na primer, u julu ne ponašaju kako treba, ja se odjednom čujem s Deda Mrazom telefonom – počeo je bio on za “People”, pričajući o šestogodišnjacima koje je dobio sa suprugom Amal.

– Onda kažem: “Da, zdravo Deda Mraze, kako si?” Pa on, kao, meni: “Sve je super. Kako su deca?” Tada odgovorim: “Ne znam baš… Deco, kako ste, kako se ponašate?” Oni se potom smire i, stvarno, mirna kuća! – otkrio je bio dobro raspoloženi Džordž, čiji se prijatelj prerušava u Deda Mraza i tako najmlađima “ne preostaje ništa drugo, do da veruju da je on stvaran”.

– Kad me zove, na telefonu piše da je Deda Mraz – nasmejao je.

Na premijeru je, inače, došao u pratnji izabranice, za kojom nema ko se nije okrenuo, kako je za tu priliku odabrala prelepu žutu haljinu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here