EPA/Boris Pejović
Milan Knežević i Andrija Mandić

Predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević poručio je da će, ukoliko ovaj savez bude imao većinu u vladi u kojoj neće biti Dritan Abazović, ukinuti crnogorsko priznanje kosovske nezavisnosti.

– Ja sam svestan da u vladi sa Dritanom Abazovićem ne mogu da povučem odluku o priznanju Kosova ali sad da znate ako budemo imali mi većinu u toj vladi bez Dritana Abazovića i onih ostalih koji nas budu uslovljavali mi ćemo da povučemo odluku o priznanju Kosova, pa što bi vi rekli crknite puknite – rekao je Knežević.

On je otkrio da je tokom pregovora o formiranju nove Vlade Crne Gore bilo dogovoreno da se stavi moratorijum na sve ono što opterećuje ovaj proces.

Međutim, istakao je, i pored toga nova vlada nije formirana.

7 COMMENTS

  1. Niti ce ko crknut, niti ce neko puknut. Niti ces ti ukinuti priznanje. ‘ajde ispisi se iz NATO pakta? Kad to uradite, lako cemo mi sa priznanjima.

  2. Ako ja postenem to što nemogu uradiču to što mogu a to jeste ništa neču moči jeftina politika iz buvljaka naslušali snose mi takvih ko ti godinama

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here