MUP Srbije
Ivan Kontić

Ivan Kontić (30) za kojim policija traga zbog sumnje da je pretukao i naneo teške povrede 28-godišnjem M.M. 24 avgusta u Novom Sadu, diplomirani je pravnik i svojevremeno je bio reprezentativac Crne Gore u džudou, piše Blic.

List danas piše, pozivajući se na svoja saznanja, da je diplomirao pravo na Univerzitetu Union u Beogradu, a poslednih godinu dana je radio kao pripravnik u jednoj advokatskoj kancelariji u Novom Sadu.

Bio je upisan i u Advokatsku komoru Vojvodine kao pripravnik.

List navodi da je nekoliko meseci, istovremeno, radio i kao obezbeđenje u kockarnici ispred koje je pretukao M.M. koga, prema saznanjima Blica, poznaje odranije i čak su bili u dobrim odnosima.

Kako list navodi, pozivajući se na podatke Agencije za privredne registre, Kontić je direktor firme koja je osnivač jedne beogradske kladionice.

Takodje, list piše i da je Kontić u januaru 2018. bio uhapšen u Nikšiću jer su službenici odseka za borbu protiv droge kod njega našli revolver u ilegalnom posedu.

Fejsbuk Kontića, koji je rodom iz Nikšića, bio je aktivan do subote, što znači da mu je neko pristupio da bi ga deaktivirao ali je ostala IP adresa logovanja, što će pomoći pri lociranju.

Za Kontićem je raspisana međunarodna poternica.

2 KOMENTARA

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime