Instagram
Lazar Ristovski

U domaćoj javnosti danas je odjeknula vest da je glumac Lazar Ristovski u vezi sa nekoliko decenija mlađom Anicom Lazić. 

Njih dvoje su sarađivali na seriji “Drim tim”, a mnoge je zanimalo i kolika je tačna razlika u godinama među njima. Naime, Lazar će ovog meseca napuniti 71. godinu, dok će Anica u decembru proslaviti 32. rođendan, te je tako razlika među njima tačno 39 godina.

Ko je Anica Lazić?

Prema dostupnim informacijama na njenim društvenim mrežama, Anica je  završila Treću beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu, a zatim i Univerzitet u Padovi, odsek Psihologija.

Sudeći po fotografijama na njenim društvenim mrežama Anica je vrlo vezana za porodicu, pa često deli fotografije oca i majke, a ima i sestru i dva brata.

Takođe, ona često putuje, pa tako ima fotografije iz Praga, Berlina, Pariza, Maldiva, Crne Gore, Hrvatske, Dubaija, Istanbula i drugih destinacija.

Podsetimo, Lazar je potvrdio vezu sa Anicom, nakon što je objavio njihovu zajedničku fotografiju.

– Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam – rekao je kratko Lazar.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

2 COMMENTS

  1. Паметан човјек, док траје нек траје… боље је једна ноћ проведена са 39 година млађој него хиљаду са бабусијом…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here