Printscreen/Youtube
Dimitrije Mijatov

Nekadašnji učesnik rjalitija “Parovi” Dimitrije Mijatov (42) pronađen je mrtav u jednoj pekari u centru Beograda, a policija utvrđuje okolnosti njegove smrti.

Dimitrije se tokom učešća u rijalitiju nije suzdržavao i libio da priča o svojoj problematičnoj prošlosti, pa je priznao da je robijao po zatvorima u Grčkoj i Dominikanskoj Republici. Pričao je i o tome da je pljačkao radnje i da je zbog toga završio iza rešetaka.

Prema biografskim podacima dostupnim na internetu, Dimitrije je rođen 1979. godine u Beogradu i odrastao je družeći se sa žestokim momcima sa ulica Beograda. Često je zbog toga upadao u probleme.

“U Grčkoj sam imao lažna dokumenta, a u Dominikanskoj Republici sam skidao klime sa zgrada. Bio sam organizator te akcije”, “pohvalio” se Mijatov i dodao da je zbog toga bio 10 godina u bekstvu.

Dopunio ga je cimer iz rijalitija Milutin Radosavljević Mili, koji je otkrio da je Mijatov opljačkao i jednu staricu u centru Beograda. Ta pljačka, po svemu sudeći nije bila jedina. U jednoj od njih ga je odao mobilni telefon. Njegovim problemima sa zakonom nije bilo kraja.

Dimitrije je iza sebe ostavio sina, koji je nedavno bio veoma bolestan i kome su se borili za život.

Mijatov je preživeo ranjavanje, zatvor, saobraćajne nesreće, a jedna od njegovih priznanja koja su se čula u rijalitiju billo je i to da bio i u paklu droge.

Dimitrije je brat Filipa Mijatova, koji je bio učesnik “Zadruge”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here