Pexels

Horoskop je nešto što mnogi vole i zanima ih, bez obzira na pol, dok neki to priznaju javno, drugi tvrde da “u astrologiju i ne veruju baš” iako često i sami “bace pogled” na tumačenja i predviđanja za svoj znak.

Sigurno ste više puta, kada saznate datum rođenja osobe koja vam se sviđa, guglali na internetu uporedni horoskop i gledali vašu kompatibilnost.

Uz pomoć ove analize možete saznati koji horoskopski znaci idu uz vaš znak. Naravno, moramo da se ogradimo da nije sve uvek tačno, pogotovo zbog toga što su veoma bitni i mnogi drugi aspekti horoskopa, a ne samo znak i podznak.

Ovan

Vaga i Bik su idealni partneri za Ovna. Ovan je optimističan i privržen svom znaku, a dobra stvar kod njih je što uvek vide dobru stranu svega.

Bik

Prema astrolozima, ljubav Bika prema drugima može biti komplikovana. Bik važi za jednog od jakih znakova, ali ništa nije nemoguće za njih. Tvrdoglavi, ali pak ne vole ništa lagano. Žele mir, ali mora nekad da bude i užurbano sve. Nepredvidivi i stvoreni za Škorpiju ili Raka.

Blizanci

Strelci i Vodolije su pravi izbor za neodlučne Blizance kada jednom odluče da žele da imaju ljubav u svom životu i da joj se posvete.

Rak

U jednom trenutku su pesimistični, a u drugom optimistični. Emotivne osobe koje žele ljubav i ne kriju to. Jarci i Bikovi su neko kod koga mogu pronaći ljubav koju neumorno traže.

Lav

Lav je vatreni znak. Muškarci i žene sa dušom Lava veoma su strastveni. Prema astrolozima, Lavovima najviše prijaju Blizanci i Vodolije. Lavovi takođe mogu imati i ljubav jedni prema drugima, iako su nekad teški za balans.

Devica

Kada dođe do ljubavi, za jednu Devicu najbolje je da se “skrasi” sa Ribom ili Rakom.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage mrze nepravdu i nasilje. One su osetljiva bića i prema astrologiji, njihovi idealni partneri su Ovnovi i Strelci.

Škorpija

Najstrastveniji znak horoskopa koji definitivno ide uz Bika ili Raka, dva znaka koja su sa još većim i jačim karakterom.

Strelac

Strelci su poznati po sjajnom smislu za humor. Svoju zanimljivu stranu mogu sačuvati i proširiti sa Blizancima i Ribama.

Jarac

Bikovi i Rakovi su znakovi za kojim Jarci padaju bez problema, a ni jednima ni drugima to ne smeta.

Vodolija

Vodolije imaju ljubavne afinitete prema Lavovima i Strelcima. Astrolozi pak preporučuju da je za Vodoliju najbolje da ima Vodoliju uz sebe.

Ribe

Savršenog partnera ovaj znak može pronaći ni manje ni više nego u Devici ili Biku. Ribe teže stabilnoj vezi, bez previše pritiska i ne žele neke kratkotrajne ljubavi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here