Printscreen
Milena Ćeranić

Milena Ćeranić je na početku svoje karijere bila u vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, a zajedno su učestvovali i u rijalitiju “Farma”. 

Međutim, tamo su se često svađali, pa su uglavnom bili tema ogovaranja. Zbog loše reputacije, Saša Popović, tadašnji direktor “Grand produkcije” tada je odlučio da Milenu izbaci iz ove izdavačke kuće.

– Mislim da su oni izabrali pravi momenat kada treba mene da izbace iz “Granda”. Ja sam bila jedinka za sebe. Jednom prilikom je Saša Popović rekao “Mi smo Milenu disvalifikovali”. Koga si ti diskvalifikovao?! Ja sam pravila sva poštovala i diskvalifikovana sam zato što je nekome smetao moj stav – rekla je Milena pre par godina.

Učešće u rijalitiju ostavilo je na nju velike posledice.

– Do skoro nisam ni mogla da gledam tu “Farmu”. Imala sam velikih psihičkih problema zbog toga. Kao klinka od 23 godine bila sam “osuđena od javnosti”, a zapravo sam imala veliku podršku mnogo inteligentnih ljudi, ali se glas mržnje dalje čuje. Bilo je puno nepravde. Nisam imala priliku da kažem ništa – rekla je pevačica jednom prilikom, prenosi Blic.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here