pixabay.com

Svaki horoskopski znak ima svoju idealnu boju. To je ona boja u kojoj se osećaju najbolje i najmoćnije, koja im podiže raspoloženje i čini ih srećnim.

Astrolozi predlažu da u svoje ormane obvezno uvrstimo po koji komad u idealnoj nijansi i nosimo ga onda kada želimo da dobijemo samopouzdanje.

Ovan – crvena

Ova boja pokreće strast i energiju Ovnova i dodatno ih podstiče na preuzimanje inicijative. Crvena boja kao da zahteva da na nju obratite pažnju, a Ovan je znak koji ne voli da ga neko ignoriše.

Bik – zelena

U potpunosti odgovara duhu Bikova i ojačava njihovu urođenu povezanost s prirodom. Uporni Bik uvek ima ideju za napredak, pa mu savršeno odgovara ova boja koja simboliše rast i razvoj.

Blizanci – žuta

Inspirišuća žuta boja u Blizancima budi znatiželju i uzbuđenje. Poznato je da žuta boja stimuliše levu stranu mozga, koja je zadužena za logičko razmišljanje i analiziranje. Idealno za jedan od mentalno najjačih horoskopskih znakova.

Rak – bela

Bela je boja intuicije i čistoće, pa savršeno odgovara ovom nežnom, osećajnom i nadasve intuitivnom znaku.

Lav – zlatna

Ova boja ojačava pozitivan duh Lavova i dodatno podgreva njihovo toplo srce. Lavovi su kraljevi u svom društvu, a zlatna boja simbolizuje kraljevsku moć i prestiž, pa odmah lansira u centar pažnje u kojem se Lavovi sjajno snalaze.

Devica – smeđa

Klasične, prirodne i praktične nijanse iz bogate smeđe palete idealne su za najpraktičniji horoskopski znak. Smeđa boja predstavlja stabilnost i u potpunosti odgovara karakteru stabilnih i prizemljenih Devica.

Vaga – ružičasta

Vage su šarmantne i nežne, baš kao i ružičaste nijanse. Ovaj znak je privlačan sam po sebi, ljudi se u društvu Vaga osećaju lepo i opušteno, a ružičasta boja samo dodatno naglašava taj osećaj mira i harmonije.

Škorpija – crna

Tamna, misteriozna, nedokučiva – sve je to crna boja. I sve su to Škorpije. Tako intenzivni i posebni, izgledaće savršeno u boji koja u potpunosti dočarava njihovu ličnost.

Strelac – ljubičasta

Ovo je boja duhovnosti, pa ne čudi to što se sviđa filozofski nastrojenim Strelcima koji u njoj jednostavno izgledaju fantastično.

Jarac – siva

Jarac je jak, stabilan, s obe noge čvrsto na zemlji, vrlo tradicionalan i praktičan. U njegovom ormanu nema previše mesta za lude nijanse, ali zato će mu savršeno odgovarati kraljica neutralnih boja – siva.

Vodolija – plava

Vodolija je usko povezana s morem i nebom, pa ne čudi ni njena povezanost s plavom bojom. Morska i nebeska prostranstva obojena su u plavo, a predstavljaju slobodu – ono što nezavisne Vodolije cene najviše na svetu.

Ribe – sve pastelne nijanse

Postoji li nežniji znak od Riba? Ne. Naše najdraže večne sanjarke ovekovečene su u nežnosti i stvorene su za romantične pastelne nijanse koje odgovaraju njihovoj ličnosti i karakteru

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime