pixabay.com

Svi znamo da se suprotnosti privlače, ali ponekad mogu stvoriti i previše problema.

Postoje neki horoskopski znaci koji, iako se privlače kao magneti, ne čine najbolji par kad je reč o dugotrajnoj romantičnoj vezi. Iako svaka veza ima svoje izazove i svaki par može da radi na svojim razlikama, ova dva para teško će pronaći zajednički jezik.

Lav i Škorpija

Dok Lavovi vole da budu u centru pažnje i uživaju u hvalospevima koje im drugi upućuju, Škorpije su duboko emocionalne i strastvene, sa naglaskom na privatnost i intenzitet. Lavovima je potrebna neprestana potvrda i divljenje, što se kosi sa Škorpijama koje traže duboku emocionalnu povezanost i iskrenost.

Kad Lavovi pokušaju da zasijaju u punom sjaju, Škorpije će osetiti da im se ne pridaje dovoljno pažnje. Zbog toga Lavovi osećaju da Škorpije nisu dovoljno otvorene. Ova dva znaka mogu da prožive intenzivne trenutke strasti, ali na duge staze, njihove različite potrebe mogu stvoriti tenzije, prenosi Index.

Rak i Vodolija

Rakovi su poznati po tome što su porodično orijentisani, emocionalni i brinu se za ljude oko sebe. Vodolije, s druge strane, vole slobodu, nezavisnost i često se osećaju najbolje u društvu šireg kruga prijatelja.

Dok Rakovi traže dom i stabilnosti, Vodolije su uvek u potrazi za avanturom ili novom idejom. Rakovi mogu da osećaju da Vodolije nisu dovoljno posvećeni vezi. S druge strane, Vodolije osećaju da su Rakovi previše pritisnuti i ograničeni, što njihovu romantičnu vezu dovodi do znaka pitanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here