Pixabay.com

Kada je reč o seksu, postoje položaji koji zvuče puno uzbudljivije od dobrog starog misionarskog položaja.

Međutim, koji su to stvarno položaji? Na “Redditu” je napravljena anketa kako bi se saznalo koji su seksualni položaji totalno precenjeni.

Kao najneomiljeniji seksualni položaji važe „seks pod tušem“, „seks u automobilu“, „seks na plaži“ i „položaj 69“. Između ostalog, zato što donose neke opasnosti, neudobni su ili jednostavno nepraktični.

Na primer, seks pod tušem. Opasnost da će se neko okliznuti i pasti ili da će nekom ući šampon u oči nije toliko mala, a te sitnice će pokvariti čitavu zabavu.

Kod seksa u automobilu postoji opasnost da vas neko otkrije. Osim toga, seks na malom prostoru između upravljača i spuštenog sedišta nije nimalo udoban. Jedan korisnik je napisao je da je seks u automobilu za tinejdžere koji nemaju kuda drugo da odu.

Seks na plaži su takođe ocenili precenjenim. Doduše, zvuči romantično, ali dosadni pesak uništi svaku zabavu. Za položaj 69 su neki korisnici izjavili da je težak, a i teško se koncentrisati na „primanje i davanje“ istovremeno. Usput, na temu poze 69 postoji vic: “Koja je to seksualna poza 83,49?” – “69 sa PDV-om”.

Među položajima koje su korisnici ocenili precenjenima su i sve poze za koje vam trebaju akrobatske sposobnosti.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime