pixabay.com

Svaki znak Zodijaka je poseban za sebe. Kako biste najbolje istakli svoju ličnost, birajte ono što vam pristaje prema karakteru. Strelcima najbolje pristaju svetlije boje, Ovnovima jarke… A vašem znaku?

Ovan – Dramatičan topli kontrast
Ovaj vatreni znak poznat je po crvenoj boji, ali i po ljubičastoj, kao i boji fuksije. Rođeni u ovom znaku imaju tendenciju da privlače dramatičnim kontrastima u toplim tonovima.

Bik – zemljani tonovi
Bikovi najviše vole zemljane tonove poput bež, smeđe i boje rđe. Dobro im pristaju i tamnozelene nijanse, pa čak i bordo.

Blizanci – tropske boje
Energija Blizanaca je upečatljiva i opisuju ih nešto svetliji tonovi poput svetlije žute, narandžaste i zelene. Iako često takve boje uparuju s crnom, Blizance je zbog njihove naravi teško zamisliti u crnini.

Rak – mornarske boje
Ovom znaku najbolje pristaju mornarsko plava, bela, pa čak i srebrni i biserni tonovi. Njih dobro opisuju isprani tonovi ružičaste i plave.

Lav – kraljevski tonovi
Zbog svoje plemenite i zaštitničke prirode, ljudi rođeni u znaku Lava češće se okružuju kraljevskim bojama poput zlatne ili žarko narandžaste.

Devica – boje dragulja
Pripadnici ovog znaka najbolje će se istaći u bojama dragog kamenja poput smaragda i rubina. Njima bogati tamni tonovi daju vedrinu. Najviše vole bele i prirodne tkanine.

Vaga – sunčane boje
One predstavljaju lepotu, a njihov grčki simbol je zapravo zalazeće sunce. Njima dobro pristaju sve boje koje imaju veze s gorućim nebom, poput tamne ružičaste ili jarko narandžaste.

Škorpija – tamne, bogate boje
Iako su vodeni znak, njihov dnevni vladar je Mars, pa ih zato karakteriše vatrena energija. Duboke i mistične boje poput tamne ljubičaste i fuksije za Škorpije su pun pogodak.

Strelac – svetle boje
Svetlo crvena, plava i zelena popularne su za ovaj znak.

Jarac – Elegantno neutralne boje
Jarci više naginju prigušenim i neutralnim tonovima. Oni su znak klasične elegancije, pa im dobro stoji duboka smeđa ili kamel.

Vodolija – hladne boje
Vodolije uživaju u bojama poput kobalt plave i silikatno zelene. Dobar izbor su i svetloplava, kao i svetlozelena i ljubičasta.

Ribe – pastelne boje
Ovaj nežni znak najbolje će se istaći s pastelnim bojama, ali i s dubokim ‘morskim’ bojama poput plave, crne i sive.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime