Pexels.com

Jeste li li se ikad zapitali kako bi horoskopski znak mogao da utiče na vaš izbor četvoronožnog prijatelja?

U ovom članku ćemo istražiti zanimljive paralele između horoskopskih znakova i rasa pasa i otkriti koja rasa najbolje odražava vašu esenciju, piše Index.hr.

Ovan – nemački ovčar

Poput Ovnova, nemački ovčari su hrabri i rođeni vođe. Ovi psi su poznati po svojoj energiji i odlučnosti, baš kao i pripadnici ovog vatrenog horoskopskog znaka.

Bik – bokser

Bikovi su poznati po svojoj upornosti i tvrdoglavosti. Bokser je pas koji odražava ovu snažnu volju i lojalnost, a često se pokazuje kao pouzdan pratilac.

Blizanci – pudlica

Zbog svoje prilagodljive i znatiželjne prirode, Blizanci su najsličniji pudlicama. Pudlice su inteligentne, društvene i uvek spremne za novu avanturu.

Rak – labrador

Poput Rakova, labradori su naročito porodično orijentisani. I jedni i drugi su poznati po svojoj nežnosti, zaštitničkoj prirodi i ljubavi prema domu.

Lav – čivava

Iako su mali, čivave imaju srce lava. Njihova hrabrost, samopouzdanje i kraljevski stav savršeno odgovaraju energiji koju produkuju Lavovi.

Devica – Border Koli

Device su poznate po svojoj metodičnosti i preciznosti. Graničarski škotski ovčar ili Border Koli, poznat kao jedan od najinteligentnijih pasa, savršeno predstavlja ovaj zemljani znak.

Vaga – engleski koker španijel

Vage teže harmoniji i ravnoteži, a umiljati i društveni engleski koker španijel savršen je izbor za ovaj vazdušni znak.

Škorpija – doberman

Škorpije su poznate po svojoj strasti, odlučnosti i zaštitničkom stavu. Doberman je pas koji to odražava svojom odanošću i hrabrošću.

Strelac – dalmatinac

Strelci su slobodoumni avanturisti, a savršen pas za njih je aktivni i veseli dalmatinac.

Jarac – rotvajler

Jarci su poznati po svojoj disciplini i snažnoj volji. Rotvajler je idealan predstavnik ovog zemljanog znaka zbog svoje odlučnosti i odanosti.

Vodolija – haski

Vodolije su nekonvencionalne i nezavisne. Sibirski haski odlično predstavlja ovaj znak zbog svoje ljubavi prema slobodi i slobodnom duhu.

Ribe – kovrdžavi bišon

Ribe su empatične i vole da sanjare. Zbog toga jako podsećaju na kovrdžavog bišona, poznatog po svom nežnom i osećajnom karakteru.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here