Pexels
Ilustracija

Svakako ne možemo da kontrolišemo koga ćemo šarmirati i s kim ćemo osetiti hemiju. Faktori erotske privlačnosti su mnogi i naši izbori se mogu zasnivati ili na ljudima koji imaju ista interesovanja ili na onima koji imaju deo koji nam nedostaje i koji nas na neki način dopunjava.

Sigurno je da znaci koji dele isti element, a to su zemlja, vatra, vazduh i voda, imaju puno zajedničkog i međusobno skladnije deluju, ali mnogo puta se privlače i suprotnosti i možete se zaljubiti u znak koji je sve ono što niste vi.

Ova tri astro pripadnika će najverovatnije biti fascinirana vašim znakom.

Ovan

Rakove privlačite jer osećaju da im možete ponuditi zaštitu koju traže u svom životu. Takođe im se sviđa činjenica da ih motivišete da rade različite stvari i postanu dinamičniji.

Sa druge strane, Vaga u vašim očima vidi odlučnost koja im nedostaje. Vi ste deo koji može dovršiti slagalicu da bi upotpunile veliku sliku. Vaša impulsivnost ih pomalo plaši, ali istovremeno ih veoma fascinira, jer tamo gde će Vage satima razmišljati o nečemu, napravili ste deset koraka unapred. Vaša veza nije lagana, ali je vrlo inspirativna.

Što se tiče Strelca oni u vama vide dostojnog saputnika i protivnika zajedno. Možete stvarati, zabavljati se, raditi bez međusobnog ugnjetavanja. Svađe, naravno, neće izostati, ali za vas će to biti plamen koji vas drži zajedno.

Bik

Lavove privlači vaš stabilni karakter i činjenica da im možete pružiti sigurnost. Oni sanjaju velike snove i smatraju da ih pored vas mogu ostvariti. Vaša velikodušnost ih nezamislivo pokreće i zajedno možete uživati u srećnom životu.

Sa Vagom imate istu estetiku i delite ljubav prema umetnosti i lepom i oni to prepoznaju od prvog trenutka kada vas upoznaju. Imate zajednički kod, volite skupe i kvalitetne stvari i želite da uživate u svemu dobrom što život nudi.

Jarčeve privlačite jer im možete nahraniti samopouzdanje. Toliko žele da stvore stabilan život na kojem će im svi zavideti i možete da ih navedete da se osećaju sigurno.

Blizanci

Lavovi su fascinirani vašim veštinama komunikacije. Vaša društvenost i ekstroverzija deluju kao magnet za Lavove, koji vole ljude koji nisu ravnodušni.

Device se, s druge strane, identifikuju sa vama na nivou komunikacije, jer govorite istim jezikom i emitujete na istoj frekvenciji. Oboje volite da prikupljate informacije i znanje i delite ih i možete satima razgovarati na mnogo različitih tema, a na kraju će Device biti fascinirane vama jer ste zadržali njihovo interesovanje.

Strelčevi u vama vide avanturističku stranu. Fascinirani su činjenicom da u vama pronalaze pratioca svojih velikih snova i beskrajnih putovanja koja žele da naprave, jer i vi neprestano tražite nova mesta i nećete reći ne bilo kojem predlogu koji će vam dati.

Rak

Dok Škorpije žude da pronađu poverenje i sigurnost u vezi, u vama vide pouzdanu osobu koja ih može emocionalno upoznati. Oni odmah osete bliskost i osećaju da ćete im biti podrška, a ovo im stvara privlačnost.

Jarčevi su vam potpuno suprotni i oni su ti koji dokazuju da se suprotnosti privlače. Oni u vašem karakteru vide ono što im nedostaje i mogu da ih dovedu u ravnotežu, odnosno vaš beskrajni osećaj koji osvetljava njihovo nepristupačno srce i oni ne žele da vas izgube.

Kada se radi o Ribama, kao i sa Škorpijama, pripadate istom elementu vode i imate isti emotivan i intuitivan pristup životu. Ribe pronalaze utočište u vama i osećaju da svoja ranjiva srca mogu ostaviti u pravim rukama.

Lav

Vaga predstavlja znak koji voli eleganciju i dobar život i znaju da to možete podržati. Fascinirani su vašom velikodušnošću, ali i činjenicom da ste vodeća figura i neće morati da donose teške odluke.

Škorpije veruju da sa vama neće nagaziti živi pesak i neće se osećati nesigurno.

Ribe su fascinirane vašom odlučnošću i inspiracijom, tako da i oni mogu da procvetaju i pokažu svoje talente. Oni se osećaju sigurno pored vas.

Devica

Bik je jedan od znakova koji traži sigurnost u svom životu i veruje da je može pronaći u vama koji zračite zrelošću. Takođe, Bik voli materijalna dobra i bori se za imovinu u životu i u vama pronalaze saveznika ideologije, budući da i vi imate ista interesovanja.

Jarčevi vole vašu organizaciju i privlači ih vaša sposobnost da sve analizirate logikom, a ne emocijama.

Ribe u vama pronalaze polovinu koja im nedostaje. Oni su ljudi koji sanjaju, a vi ih prizemljite i pokažete im put stvarnosti, a to ih apsolutno privlači.

Vaga

Sa Bikom delite svog vladara Veneru i to je kao da imate zajedničkog imenitelja. Bik traži, pored sigurnosti, i eleganciju u svom životu i pored vas znaju da je mogu pronaći i odmah se zaljube u vas. Zajedno možete uživati u beskrajnim romantičnim trenucima i stvoriti lepe uspomene.

Rakovi su impresionirani vašim lepim manirima i dobrotom koja ih posebno pokreće, jer odmah shvataju da ćete poštovati njihovo osetljivo srce.

Vodoliju ne može da ne dirne vaša estetika i ljubav prema modi, lepom i novom. Takođe, zato što su idealisti, dive se vašoj sposobnosti da sa obe strane vidite stvari i da budete pošteni.

Škorpija

Bik je suprotni znak od vas, oni su nasuprot u vašoj astrološkoj karti i vide u vama osobu koja ih može dovršiti, onu s kojom mogu doći do svojih ciljeva.

Rakovi predstavljaju znak koji ima snažan emocionalni svet, ali se često plaši da ga izrazi kako ne bi nastradao. Ali možete ih naterati da otvore svoja srca i da se osećaju sigurno pored vas.

Ribe vas privlače i odmah vam to pokazuju. Ganuti su i uzbuđeni misterijom kojom odišete i zajedno putujete do dubine svoje erotike i duše. Neće vam trebati reči, samo jednim pogledom možete da se razumete.

Strelac

Blizanci koji su uglavnom “neuhvatljivi” pronalaze u vama svoju srodnu dušu i osobu koja može slediti njihovu neukrotivu prirodu i identifikovati se.

Vodolija, zagovornici nezavisnosti i slobode, poput vas, osećaju da nisu sami na ovom svetu i da su pronašli nekoga ko može da komunicira i očaran je vašim znanjem i iskustvima.

Što se tiče Riba, privlači ih vaša sposobnost da filozofirate o životu i dive vam se što prezirete rutinu i pristojnost koliko i oni. Sa njihovom maštom i odlučnošću možete daleko dogurati.

Jarac

Bika privlači vaš način razmišljanja i disciplinovanost i veruju da zajedno možete dostići vrlo visoko i ispuniti svoje ciljeve.

Rakovi su inspirisani vašom stabilnošću, koja se dobro uklapa u njihovu potrebu da postave prave temelje u svom životu. Ne osećaju se nesigurno pored vas i mogu izvući snagu i hrabrost iz samopouzdanja kojim odišete.

Device se na neki način vide i u vama, budući da oboje izbegavate velike rizike. Osećaju se sigurno i mogu se osloniti na vas.

Vodolija

Društveni Blizanci pronalaze kanal pravilne komunikacije sa vama i dirnuti su vašim interesovanjem za socijalna pitanja, čak i ako im pristupate iz različitih uglova.

Lavovi, koji su vam nasuprot na astrološkoj karti, dive se vašoj slobodi i inovativnom načinu razmišljanja i činjenici da vam nije stalo do mišljenja drugih. Dajete im osećaj slobode koji uravnotežuje njihov život.

Škorpije vam prilaze jer pokušavaju da otkriju misteriju vaše hladne prirode. Zaintrigira ih činjenica da ne izražavate svoja osećanja i svojim plamenom žele da otope vaš “led”.

Ribe

Lavovi su inspirisani vašom kreativnom stranom i ako udružite snage možete da napredujete. Takođe, činjenica da ste fleksibilni, ali i da iskazujete divljenje prema njima je vrlo laskavo i oni vas više vole, jer jačate njihov ego.

Device su vam suprotnost. Oni žive u savršenoj organizaciji, vi živite u haosu, oni žele program, vi želite fleksibilnost, oni sve analiziraju logikom, vi reagujete sa emocijama. Pa ipak, suprotnosti se privlače i Device žele vaš duševni mir.

Škorpije vas privlače jer ih možete razumeti i voditi magičnim stazama. Tajanstveno i intuitivno priroda vaših znakova čini da jedinstveno komunicirate i osećate se kao da možete čitati misli jedni drugima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here