Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dosadila vam je stara frizura? Predstavljamo vam najpopularnije frizure za ovu godinu, prema hair stručnjacima!

Svake sezone, svet stilizovanja kose predstavi nam makar jedan novi trend. Prošle godine, pored jarkih i neočekivanih boja za kosu, bile su popularne i kratke bob frizure. A šta nas još čeka u 2021. kada su hair trendovi u pitanju?

Multi-dizemnzionalne boje

Ove sezone, stilisti preporučuju dva do tri sloja boje na kosi, kako bi se dobio multi-dimenzionalni efekat. Na ovaj način, kosa deluje živahnije i razigranije, a što je najbolje od svega, boja se lako održava! Idealan hair trend za 2021.

Oštre frizure i plava kosa

Ukoliko ste mislili da su oštre frizure s naglašenim krajevima prošlost, varate se! Mart Tomson, iz kompanije “L’Oréal” kaže da se ova frizura vraća na scenu, a naročito piksi i kratak bob. A zašto su ove frizure tako popularne? Jer pristaju svim oblicima lica! Sasvim dovoljan razlog, zar ne?

“Praznična kosa”

Balajaž i brond tehnika godinama već vladaju u frizerskom svetu, ali kada je 2021. godina u pitanju, poznati stilista Trevis Balk kaže da je pramenove zamenila prirodna svetlija kosa kao i prirodniji prelazi iz tamnijih u svetlije nijanse.

Povratak stepenastih frizura

Slojevi i stepenasti način šišanja daju kosi suptilan izgled i oživljavaju je. Baš zato Trevis kaže da se stepenasti rezovi vraćaju u modu ove godine.

Veći i upadljiviji aksesoari

Aksesoari za kosu se neće u skorije vreme povući iz mode. A ove godine više je bolje!

Rok izgled

Rok frizure, raščupane forme koje deluju neuredno, ali efektno, ponovo se vraćaju u modu. Razlog je lako održavanje ovakve frizure.

Kratka piksi frizura

Dosadio vam je bob? Zašto ne probate još kraću frizuru? Devojke se sve češće osmeljuju na kratke piksi friture, baš poput Zoi Kravic.

Morska kosa

Svetlije nijanse blond, kao kada se vratimo s mora, biće apsolutni hit predstojećeg leta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here