Foto: MN Press
Slaviša Kokeza

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je večeras da je tačno pisanje medija da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza danas bio u policiji na informativni razgovor u trajanju od četiri sata i da je odbio poligraf.

– Mogu da potvrdim da je došlo do privođenja Kokeze, bio je na informativnom razgovoru od četiri sata – rekao je Vulin za TV Pink.

Dodaje da je bio na razgovOru u policiji u svojstvu građanina i da se sa njim razgovaralo o brojnim temama, a jedna od njih je obezbeđivanje lokala u Beogradu od strane Velimira Belivuka.

– Mogu da kažem da policija ima značajne sumnje kada je u pitanju istinitost odgovora Kokeze – rekao je ministar.

Vulin je istakao da je Kokeza odbio poligraf, čak i uz mogućnost da bira na koje pitanje želi da odgovori, a na koje ne.

Ministar je naveo i da je Kokeza kazao da odbija poligraf na savet predsednika Višeg suda Aleksandra Stepanovića.

– Vrlo je neobično da predsednik Višeg suda odgovara čoveka od toga da sarađuje sa policijom – rekao je Vulin.

Upitan o praćenju predsednika Vučića, njegovog sina i brata od strane MUP-a, Vulin je odgovorio da je sadašnji sastav Ministrastva utvrdio da je bilo brutalne zloupotrebe sistema kada je reč o njihovom praćenju.

– MUP ima sve dokaze da je bilo zloupotrebe sistema i nelegalnog i neovlašćenog praćenja Vučića i njegove porodice – rekao je Vulin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here