MN Press
Slaviša Kokeza

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza poručio je da se bilo kakva fudbalska pravila neće menjati tokom sezone.

Podsetimo, polemika je nastala nakon što je sportski direktor FSS-a Vladimir Matijašević najavio promene i poručio da igrači iz Evropske unije više neće biti stranci.

Ipak, od te promene nema ništa, poručio je prvi čovek srpskog fudbala.

– Fudbalski savez Srbije je ozbiljna i nezavisna organizacija koja ne podleže bilo kakvim pritiscima i koja se pridržava važećih pravila i propisa. Samim tim nijednog trenutka nismo razmatrali bilo kakve promene tokom sezone – rekao je Kokeza Tanjugu.

Isto tako uvek smo otvoreni za predloge klubova, kako Crvene zvezde i Partizana, tako i ostalih koji imaju značajnu ulogu u srpskom fudbalu, navodi prvi čovek FSS-a.

– Naglasio bih da nijednog trenutka sa rukovodstvom Crvene zvezde nisu vođeni formalni ili neformalni razgovori o promeni pravila o broju stranaca. O tome sam neformalno razgovarao sa direktorom Partizana, ali bez bilo kakvih inicijativa da se tako nešto promeni u ovom momentu.

– Ukoliko u budućnosti FS Srbije zvaničnim putem dobije takve zahteve, onda ćemo ih razmatrati pred oragnima Saveza koji su za to odgovorni – istakao je Kokeza.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here