Kolaković: Bili smo samo nemi posmatrači istorije

Izgubljeni u prostoru: Igor Kolaković
 

"Bilo je ovo jako loše izdanje. Ušli smo u meč vrlo nervozno. U redu, spektakl je takav da je skrenuo pažnju sportskog sveta, ali smo bili jako nervozni, pogotovo na elementima na kojima počinje odbojkaška igra – servis i prijem servisa", rekao je Kolaković.

 

Srbija je u Varšavi izgubila pred 62.000 ljudi na Nacionalnom stadionu u tri seta.

"Kada je protivnik osetio da smo izgubili ritam, igrao je sve bolje, a mi nikako nismo nismo uspeli da ga uspostavimo. Nismo pokazali elemente svog odbojkaškog znanja i bili smo nemi posmatrači onoga šta se dešava sa druge strane terena", rekao je Kolaković.

 

Srbiju u utorak čeka duel sa Argentinom.

"Sada treba da zaboravimo ovo izdanje i vratimo se igri koju smo gajili do pre tri dana. Ovo nije utakmica koja može da ulije optimizam, da u ovakvom istorijskom trenutku mi budemo samo nemi posmatrači", rekao je Kolaković.

 

Aleksandar Atanasijević je bio vrlo jasan u oceni igre.

"Zaista katastrofa. Žao mi je što nismo u ovakvom spektaklu mi napravili spektakl. Nismo bili dobri ni u čemu. Imali smo dogovor koga se apsolutno nismo držali. Idemo dalje, ja sam siguran da ovaj tim može do kraja, bez obzira na ovakvo izdanje", rekao je Atanasijević.

 

Marko Podraščanin je takođe ocenio da je tim podlegao atmosferi.

"Iskreno, mislim da smo se totalno izgubili. Pričali smo da samo treba da gledamo na teren, ali nije lako igrati pred 60.000 gledalaca. Dokazali su da su iskusniji tim. Za nas turnir počinje u Vroclavu u utorak. Biće mnogo teško sada. Mi smo bili brzopleti. Lep dan za odbojku, ali ne i za nas", rekao je Podraščanin.
 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime